HOSTING | Mysteerio Oy

HOSTING

Jokaisen verkkopalvelun taustalla jyllää monimutkainen koneisto. Me pidämme rattaat öljyttyinä ja huolehdimme palveluiden jatkuvasta toiminnasta.

Jokaisen verkkopalvelun taustalla jyllää monimutkainen koneisto. Me pidämme rattaat öljyttyinä ja huolehdimme palveluiden jatkuvasta toiminnasta.

Useimmat verkkopalvelut koostuvat lukuisista osista joita voivat olla mm. tietokantapalvelimet, sisällönhallintajärjestelmä, valvonta, välimuisti ja suojausjärjestelmät, versiohallinta ym. Kaikki nämä palaset vaativat toimiakseen varmatoimisen palvelimen, jossa on luotettavat ja nopeat tietoliikenneyhteydet. Tarjoamme asiakkaittemme käyttöön kaiken tarvittavan verkkopalvelun onnistuneeseen käyttäjäkokemukseen ja sujuvaan toimintaan.

Käyttöpalvelu

Haluamme varmistaa verkkopalvelujen onnistuneen käyttäjäkokemuksen ja varman toiminnan koko elinkaaren ajan. Kokemuksemme kautta olemme oppineet että tämä onnistuu parhaiten ottamaan kokonaisvastuun verkkopalveluista ja sen toiminnasta. Tämä käsittää normaalisti irrallisena ostettavan hosting-palvelun lisäksi ylläpitoa, päivittämistä ja valvontaa. Tätä kokonaisuutta nimitetään monesti käyttöpalveluksi.
Kokonaisvaltaisen käyttöpalvelun piirissä pystymme reagoimaan ongelmatilanteisiin päivästä ja vuorokaudenajasta huolimatta, ilman välikäsiä.

Alustat ja koneisto

Kukin verkkopalvelu on erilainen ja siksi myös hosting-ympäristön tarpeet ja mittakaava vaihtelevat. Käytämme kunkin asiakkaan tarpeet huomioiden joko konesaleissa sijaitsevia virtuaalipalvelimia tai järeämpiä pilvialustoja kuten Amazon Web Services - AWS tai Microsoft Azure. Käytössämme on kehittynyt, pitkälle automatisoitu valvonta ja hallintajärjestelmä, joka auttaa päivittäisissä ylläpitotehtävissä ja valvonnassa. Asiantuntijoillamme on ohjelmointiteknologioiden lisäksi laaja kokemus palvelinympäristöistä ja ylläpidosta.

Tutustu tähän liittyviin referensseihimme

Cetus

Suomen suurimman uimaseuran - Cetuksen verkkosivusto uudistettiin palvelemaan paremmin seuran viestintätarpeita.

LUE LISÄÄ

Tilaussovellus

Mysteerio rakensi Vermanille tilaussovelluksen, jota kentän myyjät käyttävät mobiililaitteilla, tableteilla ja tietokoneilla tuotetilausten tekemiseen.

LUE LISÄÄ

Pyydä tarjous

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.