Muut palvelut

A short description that is shown on the front page of a service. Also each service should have its own photo on the service page. Lets do it!

Verkkopalvelun elinkaari

Jatkuvan ylläpidon ja parannuksen avulla autamme verkkopalveluasi menestymään. Meillä kaikki ovat jonossa ensimmäisenä.

Cetus masters

Cetuksen masters uimareiden vanha sivusto oli tullut tiensä päähän.

Toteutimme yhdessä Cetuksen avainhenkilöiden kanssa sivuston, jossa masters-uimarit voivat tiedottaa jäseniään, suunnitella kausisuunnitelmia, ylläpitää seuraennätyksiä ja luoda harjoituksia eri päiville. Vanhan sivuston materiaali siirrettiin uudelle sivustolle ja masters-uintivastaavat ylläpitävät sisältöä itsenäisesti. Mysteerio hoitaa myös sivuston jatkuvaa kehitystä sekä ylläpitoa.

Finnish

Maalausliike Ilkka Saario

Vuonna 2015 tehdyssä Saariomaalaus.fi-sivustouudistuksessa keskityimme luomaan sivuston joka tuo hyvin esiin koko ajan kasvavaa referenssi-kuvausten kokoelmaa. Yrityksen tarjoamien palveluiden selkeä esittely ja sisällön kiteyttäminen toimii erinomaisena käyntikorttina ja yhteydenottoväylänä uusille asiakkaille. Sivuston ulkoasu mukautuu sen mukaan, selaako sivuja mobiililaitteessa vai suuremmassa näytössä. Tällaisesta sivustosta käytetään termiä responsiivinen.

Finnish

Arvolukko

Arvolukon sivustouudistuksen tavoitteena oli nostaa yrityksen verkkosivujen luoma vaikutelma peilaamaan nopeasti kasvavaa yritystä. Uusi verkkosivusto on auttanut Arvolukkoa tuomaan uudet sähköiset lukitusratkaisut asiakkaiden tietoisuuteen. Käyttäjät löytävät nyt helpommin tietoa Arvolukon toiminnasta, tuotteista ja yhteystiedoista. Kävijämäärät nousivat merkittävästi uudistuksen jälkeen ja ovat pysyneet noususuhdanteisina.

Finnish
Subscribe to RSS - Muut palvelut