SUUNNITTELU | Mysteerio Oy

SUUNNITTELU KÄYTTÖLIITTYMÄ/ KÄYTETTÄVYYS

Suunnittelun tavoitteena on aina saada aikaan johdonmukainen ja helposti käytettävä sovellus.

Toteutamme juuri sinun tarpeitasi vastaavat sovellukset. Suosimme avoimen lähdekoodin lisenssivapaita teknologioita ja valitsemme juuri teidän tarpeita parhaiten palvelevat teknologiat. Viimeaikoina olemme tehneet paljon React- ja Node toteutuksia. Vaikka pyrimme aina rakentamaan pitkäaikaisia kumppanuuksia, emme missään tapauksessa halua että olet jumissa meidän kanssa.

Toteutamme sovellukset aina Minimum Viable Product (MVP) ajatusta noudattaen, eli saat toimivan tuotteen riittävillä toiminnoilla nopeasti käyttöön. Näin varmistutaan siitä, että emme rakenna mitään turhaa ja saamme oikeita asiakaskokemuksia mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Meille on tärkeää, että saat toteuttamistamme sovelluksista mahdollisiamman paljon hyötyä.

Pyrimme aina rakentamaan sovellukset ja sen arkkitehtuurin siten, että sitä on helppo ylläpitää ja jatkokehittää. Minimoimme teknisen velan ja varmistamme että toimintanne kehittyessä, sovellukset eivät ole pullonkaulana.

Testaamme ja valvomme sovellustemme toimintaa kattavasti, sekä pyrimme aina rakentamaan testiautomaatioita varmistaaksemme että sovelluksenne on aina asiakkaiden saatavilla.

Tutustu tähän liittyviin referensseihimme

Profium

Mysteerio toteutti Profiumin sivustouudistuksen. Uusi sivusto on huomattavasti selkeämpi, käytettävämpi ja helpompi ylläpitää kuin edeltäjänsä.

LUE LISÄÄ

JUSTIN GROUP OY

Mysteerio toteutti Justin.fi sivustouudistuksen keväällä 2019. Asiakas pidettiin tiivisti mukana koko toteutuksen ajan ja uusi sivusto saatiin julkaistua ajoissa tiukasta deadlinestä huolimatta

LUE LISÄÄ

Pyydä tarjous

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.