VERKKOKAUPAT | Mysteerio Oy

VERKKOKAUPAT

Rakennamme B2B- ja B2C verkkokauppoja, sekä tilauskanavia erilaisiin tarpeisiin.

Rakennamme B2B- ja B2C verkkokauppoja, sekä tilauskanavia erilaisiin tarpeisiin. Perinteisen verkkokaupan tyyppiset ratkaisut toteutamme yleensä WordPressin WooCommercen tai Drupalin Drupal-Commercen päälle meidän vahvan Drupal- ja WordPress osaamisemme takia. Tämän lisäksi molemmat on helposti räätälöitävissä juuri sinun tarpeitteisi mukaan ja ne ovat integroitavissa toiminnanohjausjärjstelmääsi. Olemme myös toteuttaneet täysin räätälöityjä tilauskanavaratkaisuja asiakkaan tarpeisiin.

Teknisen verkkokauppatekemisen lisäksi, meillä on laaja kokemus eri tyyppisistä verkkokaupan ja markkinapaikkojen ratkaisuusta ja niihin liittyvistä prosesseista.

Henri tässä moi!

Mysteerion Henrillä on pitkä verkkokauppa tausta pöydän molemmilta puolilta. Henri on toiminut aikaisemmin mm. Varustelekan toimitusjohtajana. Kokemusta ja näkemystä löytyy verkkokauppa-alustoista, logistiikka ratkaisuista, prosesseista ja kokonaisuuksista. Kuluttajille suunnatut eri tyyppiset verkkokaupparatkaisut ovat hyvin tuttuja, kuten myös B2B-ympäristöt ja markkinapaikat. Löydetään yhdessä sinua parhaiten palvelevat ratkaisut!

Tutustu tähän liittyviin referensseihimme

Cetus

Suomen suurimman uimaseuran - Cetuksen verkkosivusto uudistettiin palvelemaan paremmin seuran viestintätarpeita.

LUE LISÄÄ

Suomen musiikintekijät ry

Mysteerio uudisti Suomen Musiikintekijöiden portaalin vuonna 2018. Mysteerio vastasi käyttöliittymä- ja käytettävyys suunnittelusta, kehityksestä, että sisällön migraatiosta kokonaisuudessaan.

LUE LISÄÄ

Pyydä tarjous

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.