VERKKOSIVUT | Mysteerio Oy

VERKKOSIVUT WORDPRESS/ DRUPAL

Drupal- ja WordPress palvelut, koska olemme niissä hyviä!

Tavallaan meille ei ole väliä, mille alustalle verkkopalvelut tai -sivustot rakennetaan. Toteutamme eri kokoiset verkkopalvelut juuri sinulle sopivalla tavalla. Toki meillä on eniten kokemusta Drupal- ja WordPress-palveluista ja koemme että ne osaamme parhaiten. Siksi suosimme ensisijaisesti näitä kahta. Lopputulos on myös monesti laadukkain ja ennen kaikkea ajallisesti- ja taloudellisesti asiakkaalle kustannustehokkain. Molemmat ovat avoimen lähdekoodin PHP-pohjaisia sisällönhallintajohjelmistoja.

WordPress on maailman suosituin sisällönhallintaohjelmisto. WordPress on alunperin blogien julkaisuun ja ylläpitoon tarkoitettu, mutta nykyään myös moneen muuhun taipuva ohjelmisto. WordPressiin on saatavilla paljon lisäosia, kuten esimerkiksi WooCommerce-verkkokauppa-alusta. WordPress-soveltuu parhaiten pienten ja keskisuurien kokonaisuuksien alustaksi, joskin sillä on tehty myös massiivisia toteutuksia.

Drupalia puolestaan ei ole rakennettu minkään tietyn sisältötyypin hallintaan, vaan se käsittelee kaikkea tietoa saman kaltaisesti. Drupalia voidaan laajentaa hyvin modulaarisesti siihen löytyvien kymmenien tuhansien moduulien avulla. Drupal on vahvimmillaan isoissa toteutuksissa, joissa on paljon eri tyyppistä sisältöä ja toiminnallisuuksia.

Molemmat ovat käyttäjän ja sisällöntuottajan näkökulmasta verrattain helppokäyttöisiä.

Tutustu tähän liittyviin referensseihimme

Cetus

Suomen suurimman uimaseuran - Cetuksen verkkosivusto uudistettiin palvelemaan paremmin seuran viestintätarpeita.

LUE LISÄÄ

Suomen musiikintekijät ry

Mysteerio uudisti Suomen Musiikintekijöiden portaalin vuonna 2018. Mysteerio vastasi käyttöliittymä- ja käytettävyys suunnittelusta, kehityksestä, että sisällön migraatiosta kokonaisuudessaan.

LUE LISÄÄ

Pyydä tarjous

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.