Arvolukko

Arvolukon sivusto oli tullut tiensä päähän ja he tarvitsivat kumppania, joka vastaisi kasvavan yrityksen tarpeisiin. Mysteerio vastasi sivuston sisällöstä ja toteutuksesta. Yhteistyötä on syvennetty myös markkinointipuolelle mm. esitteiden muodossa.

Arvolukon sivustouudistuksen tavoitteena oli nostaa yrityksen verkkosivujen luoma vaikutelma peilaamaan nopeasti kasvavaa yritystä. Uusi verkkosivusto on auttanut Arvolukkoa tuomaan uudet sähköiset lukitusratkaisut asiakkaiden tietoisuuteen. Käyttäjät löytävät nyt helpommin tietoa Arvolukon toiminnasta, tuotteista ja yhteystiedoista. Kävijämäärät nousivat merkittävästi uudistuksen jälkeen ja ovat pysyneet noususuhdanteisina.

Uusien verkkosivujen kautta yritys on vastaanottanut satoja standardoituja työhakemuksia sekä avaintilauksia, asiakaspalvelun aikaa on säästynyt uudistuksen seurauksena. Sivustosta saatujen hyvien kokemusten johdosta suunnitteilla on jo seuraava verkkopalvelu-uudistus, joka parantaa sivustoa entisestään ja luo uusia asiakaspalvelukanavia asiakkaille. Sivusto näyttää hyvältä myös mobiililaitteilla, toisin sanoen ulkoasu on responsiivinen.

Kehitys
Muut palvelut
Ylläpito

Tutustu muihin referensseihin

Screenshot of cetus.fi website.

Suomen suurimman uimaseuran - Cetuksen verkkosivusto uudistettiin palvelemaan paremmin seuran viestintätarpeita. Uusi sivusto on ratkaissut viestintään ja sisällönhallintaan liittyvät ongelmat ja helpottanut tietojen löytämistä selkeän rakenteen kautta.

Mysteerio toteutti sisustustuotteita myyvälle Metradelle verkkokaupan,joka vauhdittaa ja helpottaa jälleenmyyjien tekemien tilauksien käsittelyä

Mysteerio rakensi Vermanille uudistetun Intranetin yhdessä Asiakkaan avainhenkilöiden kanssa. Vermanin uudistettu tiedonjyvä tukee yrityksen kulttuurin kehitystä ja tiedonjakoa. Se on saanut paljon positiivista palautetta yrityksen väeltä.

Cetus masters -sivusto luotiin tukemaan Suomen suurimman uimaseuran masters-seuratoimintaa.

Restopedian verkkosivut

Ravintolamuistoja keräävä verkkopalvelu syntyi osana Heinon Tukun 100-vuotisjuhlaa. Verkkopalvelu toteutettiin yhdessä Hotelli- ja ravintolamuseon kanssa.

saariomaalaus.fi sivusto

Maalausliike Ilkka Saarion entinen verkkosivu ei vastannut enää nykyajan vaatimuksiin. Uudistimme Saariomaalaus.fi verkkosivuston ulkoasun, sekä toimme paremmin esiin yrityksen lukuisat referenssit.