Referenssit»

Brukett.fi

Brukett

Brukettin uudistetut kotisivut tarjoavat modernin, selkeän ja helppokäyttöisen käyttökokemuksen asiakkaille.

IntegraatiotVerkkokaupatJatkuvat palvelutWoocommerceYlläpitoJatkokehitys

Käytetyt teknologiat:

PHP

PHP

WordPress

WordPress


Uudistuksella tehokkuutta ja käytettävyyttä

Brukett on UniqDrinksin uusi brändi, ja sen myötä päivitettiin myös yrityksen kotisivut vastaamaan uutta brändi-ilmettä. Uudistamisen yhteydessä keskityttiin erityisesti tuotehallintaan ja sivuston käyttäjäystävällisyyteen. Brukettin tavoitteena oli tarjota asiakkailleen helppokäyttöinen ja selkeästi hallittava verkkokokemus.

Screenshot 1

Tehokas tuotehallinta ja brändin ilmeen uudistus

Yhteistyössä Kuudennen kanssa Brukettin brändi-ilme päivitettiin vastaamaan uutta suuntaa ja yrityksen arvoja. Uusi brändi-ilme otettiin käyttöön myös kotisivuilla, jotta brändin tunnistettavuus säilyisi yhtenäisenä kaikissa asiakaskontaktopisteissä.

Screenshot 2

PIM-järjestelmän integrointi

Tärkeä osa uudistusta oli Brukettin Product Information Management (PIM)-järjestelmän integrointi kotisivuille. Tämä mahdollisti tuotetietojen ajantasaisuuden automaattisesti sivustolla. Woocommerce toimi Brukettin tuotekatalogina tarjoten helpon ja selkeän tavan esitellä tuotteita asiakkaille. Asiakkaat saivat tutustua Brukettin laajaan valikoimaan ja tehdä parempia ostopäätöksiä.

Tehokas integraatio ja monikielinen tuki

Mysteerio toteutti Brukettin uudistetut kotisivut WordPress-alustalla. PIM-järjestelmän integrointi tapahtui API-yhteydellä, joka mahdollisti tuotetietojen automaattisen päivittymisen sivustolle ilman manuaalista työtä. Tämä paransi tuotteiden hallinnan tehokkuutta ja varmisti ajantasaisen tiedon esittämisen asiakkaille.

Screenshot 3

ACF-lohkot ja Polylang

ACF-lohkot tarjosivat joustavuutta sivuston sisällön muokkaamiseen ja räätälöity teema loi sivustolle modernin ulkoasun Brukettin brändi-ilmeen mukaisesti.

Polylangin avulla Brukettin sivusto sai monikielisen tuen, mikä oli tärkeää yrityksen liiketoiminnalle eri markkina-alueilla. Tämä mahdollisti sivuston kolmikielisyyden ja tarjosi käyttäjille paremman käyttökokemuksen omalla kielellään.

Tehokkuutta ja kasvua

Brukettin uudistuneet kotisivut tarjoavat modernin, selkeän ja helppokäyttöisen käyttökokemuksen asiakkaille. Tuotehallinnan integraatio PIM-järjestelmän kanssa helpottaa tuotteiden hallintaa ja vähentää virheiden mahdollisuutta. Woocommerce tarjoaa käyttäjäystävällisen tavan tutustua Brukettin tuotteisiin ja tehdä ostoksia.

Screenshot 4

Lopputulos

Lopputuloksena Brukett on vahvistanut brändiään ja kasvuaan markkinoilla. Tehokas tuotehallinta ja modernit kotisivut tukevat yrityksen tavoitteita tarjota korkealaatuisia juomaelämyksiä ja luoda arvoa asiakkailleen. Brukett jatkaa menestyksellistä kasvuaan tehokkaan verkkopresenssin avulla.

Screenshot 5

Screenshot 6