Referenssit»

Dbproservices.fi

DB Pro Services

Mysteerio toteutti dbproservices.fi-sivuston päivityksen, tuoden merkittäviä parannuksia ulkoasuun ja toiminnallisuuteen.

OhjelmistokehitysJatkuvat palvelutHosting ja pilvipalvelutSivustoparannusUlkoasuparannus

Käytetyt teknologiat:

PHP

PHP

WordPress

WordPress


Laajentumistahdosta moderniin toteutukseen

Screenshot 1

dbproservices.fi-sivusto, joka on ollut käytössä useamman vuoden ajan, alkoi vaikuttaa vanhentuneelta. Vaikka sivustoa oli jo aiemmin päivitetty käyttämään Gutenberg editoria ja ACF-lohkoja Mysteerion toimesta, sen ulkoasu ei enää vastannut uusimpia trendejä.

Asiakkaan tarpeet

Asiakkaalla oli selkeä tarve lisätä uusia palveluita sivustolleen ja integroida ne päänavigaation pudotusvalikkoon. Lisäksi he halusivat helppokäyttöisen logo-pilven etusivulle, johon voisi lisätä referenssien ja yhteistyökumppaneiden logot, sekä sliderin, johon voisi myöhemmin lisätä referenssejä. Sisällönhallinnan päivittämistä tarvittiin myös aiempaa helppokäyttöisemmäksi.

Uuden CTA pop-upin haluttiin houkuttelevan asiakkaita tekemään halutun toimenpiteen. Lisäksi uusille palvelusivuille kaivattiin selkeitä CTA-painikkeita ja raikkaampaa ulkoasua, joka houkuttelisi käyttäjiä tutustumaan tarjolla oleviin palveluihin.

Screenshot 1

Sivuston päivitys ja parannukset

Mysteerio toteutti onnistuneesti dbproservices.fi-sivuston päivityksen, joka toi merkittäviä parannuksia ulkoasuun ja toiminnallisuuteen.

Sivuston visuaalinen ilme on uudistettu moderniksi ja vastaamaan paremmin yrityksen nykyistä asemaa. Uusi design houkuttelee kävijöitä viettämään enemmän aikaa sivustolla, mikä luo paremmat mahdollisuudet palveluiden myynnille. Ulkoasun parannus luo myös ammattimaisemman ja uskottavamman vaikutelman yrityksestä, mikä on tärkeää positiivisen ensivaikutelman luomiseksi potentiaalisille asiakkaille.

Navigaatio ja järjestely

Päänavigaation uusi pudotusvalikko helpottaa uusien palveluiden lisäämistä ja käyttäjien navigointia sivustolla. Se myös parantaa sivuston järjestystä ja selkeyttä, mikä edistää käyttäjäystävällisyyttä.

Logo-pilvi etusivulla tarjoaa kätevän tavan esitellä yrityksen referenssejä ja yhteistyökumppaneita. Tämä auttaa rakentamaan luottamusta yritykseen näyttämällä yhteistyökumppaneiden ja aiempien asiakkaiden hyväksynnän.

Blogeille asetettiin kategoriat ja tehtiin filtteröinti niiden mukaan.

Screenshot 1

Toiminnallisuuden lisäykset

Uusi slider-toiminnallisuus mahdollistaa referenssien helpon lisäämisen, jolloin asiakkaat voivat nähdä yrityksen aiemmat työt ja saada käsityksen yrityksen taidoista ja kokemuksesta.

Sisällönhallinta on nyt merkittävästi helpompaa, mikä tekee sivuston päivittämisestä vaivattomampaa. Tämä säästää yrityksen aikaa ja resursseja, jotka voidaan käyttää muihin tärkeisiin tehtäviin.

CTA-toimenpiteet

Uusi Click To Action (CTA) pop-up on tehokas työkalu, joka houkuttelee asiakkaita suorittamaan halutun toimenpiteen. Se on helppo räätälöidä eri käyttäjäryhmille ja päivittää uusilla tarjouksilla tai tiedotuksilla.

Lisäksi uusilla palvelusivuilla on selkeät CTA-painikkeet ja raikas ulkoasu, jotka houkuttelevat käyttäjiä tutustumaan tarjolla oleviin palveluihin ja ohjaavat heitä toimimaan.

CTA-poppupeille asetettiin mahdollisuus globaaleille teksteille, jotka näkyvät kaikilla halutuilla sivuilla, sekä sivukohtaiset asetukset, joiden avulla esimerkiksi palveluihin voidaan varata aika pop-upin kautta juuri kyseistä palvelua koskien.

Tulokset

Projekti toteutettiin sovitussa aikataulussa ja vastasi asiakkaan tarpeita. Etusivun uudistukset ja uusien palvelusivujen lisääminen päänavigaatioon sujuivat saumattomasti. Slider ja logo-pilvi toteutettiin ACF-lohkoina, mikä helpottaa asiakkaan tulevaa hallintaa ja ylläpitoa. Päänavigaatioon lisättiin CTA-painike Mysteerion ehdotuksesta, ja sen muotoilu yhtenäistettiin muiden CTA-nappien kanssa.

Parannukset ja tehokkuus

Palvelusivujen ulkoasua paranneltiin ja niihin lisättiin CTA-painikkeet, mikä parantaa sivuston käyttäjäkokemusta ja ohjaa asiakasta haluttuun toimintaan. Sähköpostiosoitteet ja puhelinnumerot tehtiin klikattaviksi, mikä helpottaa asiakkaan yhteydenottoa yritykseen.

Kaiken kaikkiaan dbproservices.fi-sivuston päivitys on tuottanut huomattavia parannuksia ulkoasuun ja toiminnallisuuteen. Uudistettu sivusto on moderni, käyttäjäystävällinen ja tehokas, mikä auttaa yritystä kasvattamaan liiketoimintaansa.

Screenshot 2