Referenssit»

Druid.fi

Druid

Mysteerio toteutti Druid.fi:n uuden verkkosivuston, parantaen käyttäjäkokemusta ja tuoden modernin ulkoasun.

OhjelmistokehitysJatkuvat palvelutHosting ja pilvipalvelutVerkkosivustoUudistus

Käytetyt teknologiat:

PHP

PHP

WordPress

WordPress


Helpotusta sisällönhallintaan

Vanhat verkkosivut kaipasivat päivitystä sekä teknisesti että visuaalisesti. Asiakkaan tarpeiden mukaisesti päätettiin toteuttaa täysin uusi sivusto käyttäen moderneja Wordpress-ratkaisuja. Uudistuksen tavoitteena oli parantaa käyttäjäkokemusta erityisesti mobiililaitteilla ja tarjota helppokäyttöinen sisällönhallinta.

Screenshot 1

Uudistuksen keskeiset osat

Projektin aikana toteutettiin uusi verkkosivusto käyttäen Gutenberg-editoria ja kustomoituja Gutenberg-lohkoja. Gutenberg-editori tarjoaa käyttäjille helpon tavan lisätä sisältöä ja kustomoidut lohkot mahdollistavat uniikkien elementtien luomisen.

Uudella sivustolla keskityttiin käytettävyyden parantamiseen verrattuna vanhaan Drupal-pohjaiseen sivustoon. Mobiiliystävällisyys oli tärkeä tekijä, sillä mobiilikäyttö on yhä yleisempää.

Screenshot 2

Selkeä navigointi oli tärkeää, joten sivustolla käytettiin pudotusvalikkoja ja CTA-painikkeita, jotka helpottavat käyttäjien löytää tarvitsemansa tiedot ja ottaa yhteyttä yritykseen.

Ulkoasun päivitys

Ulkoasua päivitettiin vastaamaan paremmin brändiä ja asiakkaan tarpeita. Moderni ulkoasu toteutettiin harkituilla tyyleillä ja väreillä.

Screenshot 3

Projektissa otettiin myös huomioon tulevat tarpeet, kuten sisällön päivityksen helppous ja uusien toiminnallisuuksien lisääminen. Wordpressin hallintapaneeli mahdollistaa sisällön päivittämisen ilman teknistä osaamista.

Tulokset

Uusi sivusto valmistui onnistuneesti sovitussa aikataulussa ja vastasi asiakkaan tarpeita ja tavoitteita.

Sivuston uudistus toi modernin ulkoasun ja paremman käytettävyyden. Gutenberg-editori helpottaa sisällön hallintaa ja kustomoidut lohkot mahdollistavat uniikkien elementtien luomisen.

Mobiiliystävällisyys parani huomattavasti, mikä tarjoaa käyttäjille sujuvan käyttökokemuksen millä tahansa laitteella.

Käyttäjäystävällisyys ja ulkoasu

Uudistettu ulkoasu houkuttelee käyttäjiä viettämään enemmän aikaa sivustolla ja sisällönhallinta tehostui merkittävästi.

Gutenbergin menestys

Kaiken kaikkiaan uusi verkkosivusto Gutenberg-editorilla täytti odotukset ja tyytyväinen asiakas sai modernin ja käyttäjäystävällisen verkkosivuston.

Screenshot 4