Referenssit»

Fressi ERP

Fressi

Fressi ERP -järjestelmän jatkokehitysprojekti keskittyy verkkokaupan toimintoihin, maksujärjestelmien kehittämiseen ja liiketoimintatyökalujen parantamiseen.

OhjelmistokehitysIntegraatiotKonsultointiVerkkokaupatYlläpitoJatkokehitys

Käytetyt teknologiat:

PHP

PHP

Laravel

Laravel

JavaScript

JavaScript

Ajax

Ajax

jQuery

jQuery


Tehokasta tekniikkaa kaupan tueksi

Fressi on suomalainen kuntosaliyritys, joka tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman liikunta- ja hyvinvointipalveluita, kuten kuntosalitreeniä, ryhmäliikuntaa, personal training -palveluita ja hierontaa. Fressi on laajentunut merkittäväksi toimijaksi Suomen markkinoilla ja sillä on useita kymmeniä kuntokeskuksia ympäri maata.

Fressin tarve kehittää digitaalisia palveluita ja ERP-järjestelmäänsä johtuu kasvaneesta tarpeesta hallita suurta määrää asiakas- ja liiketoimintadataa, automatisoida toimintoja, helpottaa asiakkaiden liikkumista keskusten välillä ja parantaa kokonaisvaltaista asiakaskokemusta. Kehittämällä digitaalisia palveluita ja ERP-järjestelmää, Fressi voi tarjota asiakkailleen yksilöllisempiä palveluita, hallita tietoja tehokkaammin ja parantaa liiketoiminnan kannattavuutta.

Verkkokauppa

Digitaalisten palveluiden kehitys

Vahva digitaalisten palvelujen kehitys erottaa Fressin kilpailijoistaan, koska se mahdollistaa Fressin tarjoavan asiakkailleen parempia palveluita ja kokemuksia. Esimerkiksi Fressin verkkosovellus mahdollistaa asiakkaille nopean ja helpon tavan varata aikoja, seurata omaa treenikehitystään ja saada yksilöllistä ohjausta. Lisäksi Fressin sisäinen ERP-järjestelmä mahdollistaa tehokkaan liiketoiminnan hallinnan ja automatisoinnin.

ERP-järjestelmän jatkokehitys

Fressi ERP-järjestelmän jatkokehityksessä on keskitytty erityisesti verkkokaupan kehittämiseen ja henkilökunnan käytössä olevien työkalujen parantamiseen. Mysteerio on ollut mukana mm. seuraavien kehittämisessä:

Järjestelmän jatkokehitys ja teknisen velan poisto

Järjestelmän jatkuvaan jatkokehitykseen panostettiin, jotta järjestelmä pysyisi ajan tasalla ja vastaisi käyttäjien tarpeisiin. Teknistä velkaa poistettiin systemaattisesti, jotta järjestelmän ylläpito ja jatkokehitys olisivat helpompia ja tehokkaampia. Tämä toteutettiin siten, että jokaisen kehitysvaiheen yhteydessä arvioitiin järjestelmän kokonaisuutta ja poistettiin tarvittaessa vanhoja toiminnallisuuksia tai korjattiin vanhoja virheitä.

Tulokset

Mysteerion kehittäjätiimi on avainasemassa edistämässä Fressin digitalisaatiota kehittämällä ja ylläpitämällä Fressin digitaalisia palveluita ja ERP-järjestelmää.