Referenssit»

Jusmar.fi

Jusmar

Jusmarin verkkosivuston uudistusprojekti, joka keskittyy moderniin ulkoasuun, parannettuun käyttökokemukseen ja tehokkaampaan sisällönhallintaan.

OhjelmistokehitysJatkuvat palvelutJatkokehitysUudistusVerkkosivustoYlläpitoUlkoasuparannus

Käytetyt teknologiat:

PHP

PHP

WordPress

WordPress


Parannusta käyttökokemukseen ja ulkoasuun

Jusmarin vanhat nettisivut olivat jääneet ajastaan jälkeen eivätkä enää vastanneet nykypäivän vaatimuksia. Asiakas halusi uudistaa sivuston kokonaan ja luoda modernimman ja käyttäjäystävällisemmän verkkotilaisuuden. Tavoitteena oli parantaa käyttäjäkokemusta, lisätä toiminnallisuuksia ja päivittää ulkoasua vastaamaan nykypäivän visuaalisia odotuksia.

Screenshot 1

WordPress-alusta ja uudet toiminnallisuudet

Uusi sivusto toteutettiin käyttäen WordPress-alustaa, joka tarjosi joustavat ja monipuoliset työkalut tavoitteiden saavuttamiseksi. Ensimmäisessä vaiheessa vanha teema korvattiin uudella, joka mahdollisti nykyaikaisempien toiminnallisuuksien integroinnin. Sisällönhallintaa varten kehitettiin custom post type -ratkaisu, joka helpotti referenssikohteiden esittämistä sivustolla.

ACF-Gutenberg

ACF-Gutenberg-lohkoja hyödynnettiin referenssikohdesivujen toteuttamiseen. Lisäksi luotiin ACF-lohkoja, jotka mahdollistivat uutisten nostot ja yhteystietojen helpon päivittämisen.

Screenshot 2

Visuaalinen uudistus ja responsiivisuus

Sivuston ulkoasua uudistettiin niin, että se oli helppokäyttöinen ja selkeästi navigoitava. Värimaailma päivitettiin, ja sivustosta tehtiin visuaalisesti näyttävämpi. Uutisartikkeleiden syöttämistä varten luotiin valmiit pohjat, mikä helpotti sisällönsyöttöä ja varmisti yhtenäisen ilmeen.

Lisäksi koko sivusto optimoitiin responsiiviseksi, jotta se olisi käyttökelpoinen ja visuaalisesti houkutteleva myös mobiililaitteilla.

Screenshot 3

Uudistuksen positiiviset tulokset

Uudistuksen jälkeen Jusmarin sivusto oli saanut uuden ilmeen, joka vastasi nykypäivän odotuksia. Sisällönhallinta oli entistä helpompaa, ja sivuston navigointi oli selkeämpää ja intuitiivisempaa. Ulkoasultaan sivusto oli moderni ja visuaalisesti houkutteleva, mikä vahvisti Jusmarin brändiä ja ammattimaisuutta.

Responsiivisuuden ansiosta sivusto tarjosi käyttäjilleen moitteettoman käyttökokemuksen riippumatta käytetystä laitteesta. Uudistus täytti asetetut tavoitteet ja toi Jusmarille ajanmukaisen verkkosivuston, joka on valmis kohtaamaan tulevaisuuden haasteet.

Screenshot 4

Screenshot 5