Maalausliike Ilkka Saario

Maalausliike Ilkka Saarion entinen verkkosivu ei vastannut enää nykyajan vaatimuksiin. Mysteerio uudisti saariomaalaus.fi verkkosivuston ulkoasun ja samalla myös erilaisia esite ja -markkinointimateriaaleja.

Vuonna 2015 tehdyssä Saariomaalaus.fi-sivustouudistuksessa keskityimme luomaan sivuston joka tuo hyvin esiin koko ajan kasvavaa referenssi-kuvausten kokoelmaa. Yrityksen tarjoamien palveluiden selkeä esittely ja sisällön kiteyttäminen toimii erinomaisena käyntikorttina ja yhteydenottoväylänä uusille asiakkaille. Sivuston ulkoasu mukautuu sen mukaan, selaako sivuja mobiililaitteessa vai suuremmassa näytössä. Tällaisesta sivustosta käytetään termiä responsiivinen.

Kehitys
Muut palvelut
Suunnittelu
Ulkoasu
Ylläpito

Tutustu muihin referensseihin

Screenshot of cetus.fi website.

Suomen suurimman uimaseuran - Cetuksen verkkosivusto uudistettiin palvelemaan paremmin seuran viestintätarpeita. Uusi sivusto on ratkaissut viestintään ja sisällönhallintaan liittyvät ongelmat ja helpottanut tietojen löytämistä selkeän rakenteen kautta.

Arvolukko.fi sivusto

Arvolukon sivusto uudistettiin vastaamaan nopeasti kasvavan yrityksen tarpeita. Vastasimme teknisen puolen lisäksi sisällöntuotannosta asiakkaan ohjeiden mukaisesti.

Mysteerio toteutti sisustustuotteita myyvälle Metradelle verkkokaupan,joka vauhdittaa ja helpottaa jälleenmyyjien tekemien tilauksien käsittelyä

Mysteerio rakensi Vermanille uudistetun Intranetin yhdessä Asiakkaan avainhenkilöiden kanssa. Vermanin uudistettu tiedonjyvä tukee yrityksen kulttuurin kehitystä ja tiedonjakoa. Se on saanut paljon positiivista palautetta yrityksen väeltä.

Cetus masters -sivusto luotiin tukemaan Suomen suurimman uimaseuran masters-seuratoimintaa.

Restopedian verkkosivut

Ravintolamuistoja keräävä verkkopalvelu syntyi osana Heinon Tukun 100-vuotisjuhlaa. Verkkopalvelu toteutettiin yhdessä Hotelli- ja ravintolamuseon kanssa.