Referenssit»

Meneva.fi

Menevä Oy

Drupal-ylläpito ja jatkokehitysprojekti Menevälle, yhdelle Suomen suurimmista taksialan yrityksistä.

OhjelmistokehitysJatkuvat palvelutYlläpitoVerkkosivustoPäivitysKäyttöliittymät

Käytetyt teknologiat:

Drupal

Drupal

Drupal 8

Drupal 8

Drupal 9

Drupal 9

Drupal 10

Drupal 10


Kotisivusta kilpailukykyä taksialalle

Menevä Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva 40-vuotias taksialan perheyritys. Yritys on yksi Suomen suurimmista taksialan yrityksistä. Sen vaikutuspiiriin kuuluu noin 1000 autoa ja se toimii valtakunnallisesti. Tilaus- ja taksitoiminnan lisäksi Menevä vastaa muun muassa Päijät-Hämeen ja Uudenmaan Kela-kuljetuksista.

Etusivu

Internet-sivujen kehittäminen ja kilpailukyky

Menevän on tärkeää panostaa internetsivuihinsa sekä kehittää niitä käyttäjäystävälliseen ja moderniin suuntaan, jotta yhtiö pysyy kilpailukykyisenä taksialan kovassa kilpailussa. Modernit ja intuitiiviset internetsivut voivat houkutella asiakkaita valitsemaan Menevän muiden vaihtoehtojen sijaan. Lisäksi panostaminen asiakaskokemukseen verkkosivujen kautta johtaa tyytyväisempiin asiakkaisiin ja positiiviseen suosittelumarkkinointiin.

Asiakaskokemus ja saavutettavuus

Hyvä asiakaskokemus on ratkaisevan tärkeää pitkäaikaisen menestyksen kannalta. Saavutettavuuden näkökulmasta on tärkeää suunnitella internetsivut siten, että ne toimivat moitteettomasti erilaisilla laitteilla ja selaimilla. Tämä tekee palveluista helpommin saatavilla erilaisille asiakkaille, mikä voi lisätä yhtiön asiakaskuntaa ja liikevaihtoa.

Mobiili

Kokonaisvaltainen ylläpito ja jatkokehitys Mysteerion toimesta

Mysteerio on Menevän taksiyhtiön kumppani, joka vastaa verkkosivujen ylläpidosta, jatkokehityksestä ja päivityksistä. Sivusto on alunperin rakennettu käyttäen Drupal-alustaa, joka on tunnettu monipuolisista ominaisuuksistaan, mutta samalla myös vaativuudestaan. Mysteerion kehittäjät auttavat Menevää monin eri tavoin.

Menevä on luottanut Mysteerioon kehitys ja ylläpitokumppanina jo vuodesta 2020.

Tekninen asiantuntemus

Mysteerion kehittäjät ovat Drupal-alustan asiantuntijoita, mikä mahdollistaa heidän luoda monimutkaisia ja toimivia ratkaisuja Menevän verkkosivustolle. Heidän osaamisensa takaa, että verkkosivusto toimii tehokkaasti ja luotettavasti, mikä on tärkeää asiakkaiden tyytyväisyyden kannalta.

Turvallisuus

Drupal-alustan turvallisuus on keskeisessä asemassa, ja Mysteerion kehittäjät ymmärtävät sen merkityksen. He pitävät huolen siitä, että verkkosivusto on aina suojattu uusimmilla turvallisuuspäivityksillä ja menetelmillä, jotta asiakastiedot ja liiketoimintatiedot pysyvät turvassa.

Käyttäjäkokemus

Mysteerion ammattilaiset keskittyvät vahvasti käyttäjäkokemukseen. He työskentelevät tiiviisti Menevän kanssa ymmärtääkseen yrityksen tarpeita ja voidakseen luoda käyttäjäystävällisiä ratkaisuja, jotka parantavat asiakaskokemusta ja houkuttelevat uusia asiakkaita.

Uudet toiminnot ja ominaisuudet

Menevän verkkosivuston jatkuva kehitys on tärkeää, ja Mysteerion kehittäjät ovat ajan tasalla uusista alustoista ja teknologioista. Heidän asiantuntemuksensa mahdollistaa jatkuvan kehityksen ja uusien toimintojen sekä ominaisuuksien tuomisen verkkosivustolle, mikä pitää sivuston modernina ja kilpailukykyisenä.

Vuosien varrella sivustolle on tuotu dynaamista ja paikallista sisältöä, tehty useampi suurempi uudistus ulkoasuun, tuotu uusia käyttäjä ja tilauspolkuja. Tehty käyttäjätestausta, Toteutettu kieliversiota ja Mobiilikehitystä.

Joustavuus ja skaalautuvuus

Mysteeriossa ymmärretään, että joustavuus ja skaalautuvuus ovat tärkeitä Menevän verkkosivuston menestykselle. He huolehtivat siitä, että sivusto pystyy kasvamaan yrityksen tarpeiden mukaan ja vastaamaan erilaisiin haasteisiin nyt ja tulevaisuudessa. Tämä on erityisen tärkeää Drupal-järjestelmän kanssa, sillä tekniset valinnat vaikuttavat vahvasti siihen, kuinka helppoa tai vaikeaa sivuston kehittäminen on jatkossa.

Ylläpito ja tuki

Menevän taksiyhtiö on voinut luottaa Mysteerion tarjoamaan jatkuvaan ylläpitoon ja teknistä tukeen verkkosivustolleen. Tämä varmistaa, että verkkosivusto toimii sujuvasti ja mahdolliset ongelmat ratkaistaan nopeasti. Näin Menevä voi keskittyä liiketoimintaansa ilman, että heidän tarvitsee huolehtia verkkosivujen teknisistä haasteista tai käyttökatkoksista.