Referenssit»

Ramavit.fi

Verman

Uuden verkkotilan luominen Ramavit-tuoteperheelle, joka vahvistaa brändin tunnettavuutta ja houkuttelee uusia asiakkaita.

OhjelmistokehitysYlläpitoVerkkosivustoUudistusPäivitys

Käytetyt teknologiat:

PHP

PHP

WordPress

WordPress


Brändille näkyvyyttä netistä

Verman Oy:lla oli tarve uusien sivustojen luomisessa Ramavit-tuoteperheelleen. Yhtiön tavoitteena oli luoda selkeä, helppokäyttöinen ja tyylikäs sivusto, joka edistäisi brändin tunnettavuutta ja houkuttelisi uusia asiakkaita. Yhteistyössä Mysteerion kanssa Verman sai juuri haluamansa verkkotilan, joka vastasi heidän tarpeitaan ja odotuksiaan.

Screenshot 2

WordPress-alusta ja räätälöity teema: Vermanin uniikki ilme ja käyttökokemus

Mysteerio toteutti Vermanin sivuston hyödyntäen WordPress-alustaa ja luomalla räätälöidyn teeman. Sivuston ulkoasu suunniteltiin yhteistyössä Mysteerion oman designerin kanssa, jotta se vastaisi Vermanin tarpeita ja brändi-ilmettä. Räätälöity teema mahdollisti toiminnallisuuksien tarkan kontrolloinnin ja auttoi luomaan selkeän ja helppokäyttöisen sivuston.

Screenshot 3

Navigointi ja sisällönhallinta

Sivustolle lisättiin selkeät navigointipalkit, jotka auttoivat käyttäjiä löytämään tarvitsemansa tiedot vaivatta. Lisäksi sivuston ylläpitoa helpotettiin kehittämällä selkeät ja yksinkertaiset ohjeet sisällönhallintaa varten. Näiden toimenpiteiden avulla Verman pystyi hallitsemaan sivustoaan helposti ja vaivattomasti.

Screenshot 1

Onnistunut projekti: Aikataulussa ja asiakkaan tarpeiden mukaisesti

Projekti valmistui aikataulussa, vaikka toteutus tehtiin kesälomien pyöriessä sekä Mysteerion että Vermanin päädyissä. Uudet sivustot vastasivat Vermanin tarpeita, ja asiakas oli erittäin tyytyväinen uuteen verkkotilaansa. Sivuston sisällönhallinta ja käyttö olivat helppoa ja intuitiivista, mikä helpotti Vermanin päivittäistä toimintaa. Ulkoasultaan sivustot olivat tyylikkäitä ja moderneja, mikä vahvisti brändin tunnettavuutta ja houkutteli uusia asiakkaita.

Screenshot 4

Screenshot 5

Screenshot 7