Restopedia

Ravintolamuistoja keräävä verkkopalvelu toteutettiin tiivissä yhteistyössä Hotelli- ja ravintolamuseon kanssa.

Yhdessä hotelli- ja ravintolamuseon kanssa toteutettu verkkopalvelu, joka kerää ihmisten ravintolamuistoja yhteen paikkaan eräänlaiseksi kulttuuriarkistoksi. Restopediasta löytyy kiinnostavia tarinoita vuosikymmenien varrelta niin ravintolakävijöiltä, kuin ravintoloitsijoiltakin. Lähtökohtana oli tehdä palvelun käyttö mahdollisimman vaivattomaksi, ja ravintolamuistojen lisääminen onnistuu nopeasti uudeltakin käyttäjältä. Käyttöliittymä on suunniteltu välittämään mahdollisimman tehokkaasti informaatiota ja navigointi eri ravintoloiden sekä niihin liittyvien muistojen välillä on aikaansaatu laadukkaan suunnittelutyön tuloksena.

Restopedia on syntynyt Heinon Tukun 100-vuotisjuhlarahaston aloitteesta.

Kehitys
Ylläpito

Tutustu muihin referensseihin

Screenshot of cetus.fi website.

Suomen suurimman uimaseuran - Cetuksen verkkosivusto uudistettiin palvelemaan paremmin seuran viestintätarpeita. Uusi sivusto on ratkaissut viestintään ja sisällönhallintaan liittyvät ongelmat ja helpottanut tietojen löytämistä selkeän rakenteen kautta.

Arvolukko.fi sivusto

Arvolukon sivusto uudistettiin vastaamaan nopeasti kasvavan yrityksen tarpeita. Vastasimme teknisen puolen lisäksi sisällöntuotannosta asiakkaan ohjeiden mukaisesti.

Mysteerio toteutti sisustustuotteita myyvälle Metradelle verkkokaupan,joka vauhdittaa ja helpottaa jälleenmyyjien tekemien tilauksien käsittelyä

Mysteerio rakensi Vermanille uudistetun Intranetin yhdessä Asiakkaan avainhenkilöiden kanssa. Vermanin uudistettu tiedonjyvä tukee yrityksen kulttuurin kehitystä ja tiedonjakoa. Se on saanut paljon positiivista palautetta yrityksen väeltä.

Cetus masters -sivusto luotiin tukemaan Suomen suurimman uimaseuran masters-seuratoimintaa.

saariomaalaus.fi sivusto

Maalausliike Ilkka Saarion entinen verkkosivu ei vastannut enää nykyajan vaatimuksiin. Uudistimme Saariomaalaus.fi verkkosivuston ulkoasun, sekä toimme paremmin esiin yrityksen lukuisat referenssit.