Referenssit»

Verkkouutiset.fi

Verkkouutiset

Ajankohtaisen uutismediaportaalin uudistus vastaamaan nykypäivän tarpeita.

OhjelmistokehitysJatkuvat palvelutHosting ja pilvipalvelutUudistusUutisportaaliYlläpito

Käytetyt teknologiat:

PHP

PHP

WordPress

WordPress

jQuery

jQuery

Readpeak

Readpeak

Strossle

Strossle

Ajax

Ajax


Uutisportaalin kävijämäärän kasvua tukemassa

Verkkouutiset on ajankohtainen uutismediaportaali, joka tarjoaa luotettavaa ja ajankohtaista uutissisältöä lukijoilleen. Sivustolla on lähes puoli miljoonaa uniikkia viikoittaista käyttäjää, joka on merkittävä määrä suomalaisessa mittakaavassa.

Mysteerio uudisti Verkkouutisten uutisportaalin vastaamaan nykypäivän vaatimuksia, erityisesti mobiilikäytön ja suuren kävijämäärän näkökulmasta. Uudistuksen keskeisenä tavoitteena oli parantaa sivuston käyttökokemusta ja tarjota entistä parempi lukijaelämys. Osana uudistusta myös sisällöntuotantoon kiinnitettiin erityistä huomiota.

Etusivu

Uudistuksen toteutus ja käyttöönotto

Yhteistyössä tilaajan kanssa toteutimme Verkkouutisten uutisportaalin uudistuksen käyttäen WordPress-julkaisualustaa. Tilaajan kanssa tehty tiivis yhteistyö oli avainasemassa, jotta voimme varmistaa, että uusi uutisportaali vastaa heidän tarpeitaan ja odotuksiaan.

Uudistuksessa kiinnitettiin erityistä huomiota mobiilikäyttöön ja suurten kävijämäärien hallintaan. Sivuston responsiivinen suunnittelu varmistaa, että se näyttää ja toimii saumattomasti erilaisilla mobiililaitteilla. Lisäksi suoritimme suorituskykyoptimointeja, palvelinpuolen välimuistin optimoinnin ja yleisen infrastruktuurin vahvistamista, jotta sivusto kestää suuret kävijämäärät ilman suorituskykyongelmia ja hitaita sivulatauksia.

Extra

Google Analyticsin integraatio

Uudistuksessa Verkkouutiset kytkettiin myös Google Analyticsin datan taustajärjestelmään. Tämä mahdollistaa kävijäseurannan ja listauksien tekemisen suosituimpien artikkeleiden perusteella. Tilaajan on näin helppo saada tietoa siitä, mitkä uutiset ovat herättäneet eniten kiinnostusta lukijoiden keskuudessa.

Uudistettuun palveluun lisättiin myös mahdollisuus kirjautua järjestelmään. Tämä tarjoaa lisäarvoa lukijoille, esimerkiksi mahdollisuuden tallentaa suosikkikategorioita tai seurata tiettyjä kirjoittajia. Kirjautuminen mahdollistaa myös personoidun sisällön tarjoamisen ja antaa lukijoille enemmän hallintaa omasta käyttökokemuksestaan.

Mainospalveluiden integrointi ja lopputulos

Uudistuksen yhteydessä toteutimme useiden mainospalveluiden integroinnin Verkkouutisten järjestelmään. Tämä mahdollistaa mainosten tehokkaan hallinnan ja näyttämisen sivustolla. Mainospalveluiden integrointi tapahtui huolellisen suunnittelun ja testauksen kautta, jotta varmistamme niiden saumattoman toiminnan ja käyttäjäystävällisyyden.

Extra

Uudistusprosessin tuloksena Verkkouutiset on saanut modernin ja käyttäjäystävällisen uutisportaalin, joka vastaa nykypäivän tarpeita. Uusi sivusto tarjoaa sujuvan käyttökokemuksen niin tietokoneella kuin mobiililaitteilla. Lisäksi käyttäjät voivat hyödyntää uusia ominaisuuksia, kuten kirjautumista ja personoitua sisältöä.

Positiivinen palaute ja jatkuvuus

Uudistettu Verkkouutiset on otettu ilolla vastaan ja se on saanut positiivista palautetta sekä lukijoilta että tilaajalta. Sivusto pystyy palvelemaan suuria kävijämääriä samalla kun tarjoaa rikkaan ja mielenkiintoisen uutissisällön. Jatkamme yhteistyötä Verkkouutisten kanssa järjestelmän jatkuvasta kehityksestä ja ylläpidosta, jotta voimme varmistaa sen toimivuuden ja vastaavan tulevaisuuden tarpeisiin.

Ylläpito ja infrastruktuuri

Mysteerio vastaa palvelun sujuvasta toiminnasta ja saavutettavuudesta sekä palvelininfrastruktuurista osana ylläpito- ja elinkaaripalveluja.