Software Architect

Mysteerio on nelivuotias kasvava ohjelmistokehityksen palveluja tarjoava helsinkiläinen yritys. Kasvettaisiin vielä enemmän, jos sinä olisit meidän tiimissä! Kehittäjämme ovat mukana toteuttamassa asiakkaan hankkeita ja projekteja laidasta laitaan. Työt tehdään joko meidän toimistolla Pasilassa, asiakkaan tiloissa tai vaikka laiturin nokassa, ihan miten sovitaan tai asiakas meiltä vaatii. Tietysti välillä on myös mukava heittää ylävitoset naamatusten.

Haemme  joukkoomme ohjelmisto-arkkitehtiä. Jos nautit vapaudestasi rakentaa ohjelmistoja parhaaksi näkemälläsi tavalla ja etsit paikka jossa pääset myös osallistumaan kehittämiseen, meillä on töitä sinulle.

Odotamme että sinulla on kokemusta ja osaamista digitaalisten ohjelmistoista  ja niihin liittyvistä arkkitehtuureista. Olet utelias ja haluat oppia jo osaamasi lisäksi uutta. Sekä sinulla on hyvät referenssit aikaisemmista edesottamuksistasi.

Mitä tarjoamme:

  • Samanlaisia ja yhtä mielenkiintoisia projekteja kuin kaikki muutkin.
  • Tilaa näkemykselle ja mahdollisuuden toteuttaa itseäsi.
  • Pääset vaikuttamaan yrityksen suuntaan ja päätöksentekoon niin halutessasi. Haluamme aidosti jakaa vastuuta ja kehittää tekemistä yhdessä.
  • Työyhteisön, jossa tunnet kaikki etunimeltä.

Ps. Meillä ei ole pallomerta, hattarakonetta eikä oluthanaa toimistolla. Toimistotalo on tosin kultaiselta kasarilta, eli alakerrasta löytyy sauna, uima-allas ja pieni kuntosali, joita saa käyttää työaikana.

Miten tästä eteenpäin?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus rekry@mysteerio.fi ja kerro mitä olet tehnyt, sekä mitä osaat. Emme halua täydellistä CV:tä vaan haluamme ensisijaisesti tavata!