Tiedonjyvä

Vermanin uudistettu tiedonjyvä tukee yrityksen kulttuurin kehitystä ja tiedonjakoa. Se on saanut paljon positiivista palautetta yrityksen väeltä.

Verman on suomalainen lääkealan perheyritys joka työllistää yli 40 henkeä. Mysteerio rakensi Vermanille uudistetun Intranetin yhdessä Asiakkaan avainhenkilöiden kanssa. Uudistus on helpottanut ja selkeyttänyt viestintää ja tiedottamista. Sisällönhallinta ja -lisäys on helppoa ja käyttöliittymän selkeyteen on kiinnitetty huomiota. Jatkuvat sisältöpäivitykset parantavat entisestään yrityksen avointa viestintäkulttuuria. Tiedonjyvä toimii Vermanin pääasiallisena tiedonjakeluväylänä. Uudistus on saanut paljon positiivista palautetta ja palvelua jatkokehitetään aktiivisesti. Mysteerio vastaa järjestelmän jatkuvasta kehityksestä ja ylläpidosta.

Rooli:

Kehitys
Suunnittelu
Ulkoasu
Ylläpito

Käytetyt teknologiat:

Angular
Wordpress

Tilaussovellus

Mysteerio rakensi Vermanille tilaussovelluksen, jota kentän myyjät käyttävät tietokoneilla ja tableteilla tuotetilausten tekemiseen

Lue lisää

Saunoo.fi

 Saunoo.fi sovellus helpottaa saunavuorojen sekä taloyhtiön pesutupien ja muiden yleisien tilojen varauksien hallintaa ja laskutusta.

Lue lisää

CETUS

Suomen suurimman uimaseuran - Cetuksen verkkosivusto uudistettiin palvelemaan paremmin seuran viestintätarpeita. Uusi sivusto on ratkaissut viestintään ja sisällönhallintaan liittyvät ongelmat ja helpottanut tietojen löytämistä selkeän rakenteen kautta.

Lue lisää

Profium

Mysteerio toteutti Profiumin sivustouudistuksen. Uusi sivusto on huomattavasti selkeämpi, käytettävämpi ja helpompi ylläpitää kuin edeltäjänsä.

Lue lisää

Tiedonjyvä

Mysteerio rakensi Vermanille uudistetun Intranetin yhdessä Asiakkaan avainhenkilöiden kanssa. Vermanin uudistettu tiedonjyvä tukee yrityksen kulttuurin kehitystä ja tiedonjakoa. Se on saanut paljon positiivista palautetta yrityksen väeltä.

Lue lisää

CETUS Masters

Cetus masters -sivusto luotiin tukemaan Suomen suurimman uimaseuran masters-seuratoimintaa.

Lue lisää

Metrade

Mysteerio toteutti sisustustuotteita myyvälle Metradelle verkkokaupan, joka vauhdittaa ja helpottaa jälleenmyyjien tekemien tilauksien käsittelyä.

Lue lisää

Arvolukko

Arvolukon sivusto uudistettiin vastaamaan nopeasti kasvavan yrityksen tarpeita. Vastasimme teknisen puolen lisäksi sisällöntuotannosta asiakkaan ohjeiden mukaisesti.

Lue lisää

Maalausliike Ilkka Saario

Maalausliike Ilkka Saarion entinen verkkosivu ei vastannut enää nykyajan vaatimuksiin. Uudistimme Saariomaalaus.fi verkkosivuston ulkoasun, sekä toimme paremmin esiin yrityksen lukuisat referenssit.

Lue lisää

Restopedia

Ravintolamuistoja keräävä verkkopalvelu syntyi osana Heinon Tukun 100-vuotisjuhlaa. Verkkopalvelu toteutettiin yhdessä Hotelli- ja ravintolamuseon kanssa.

Lue lisää