Töihin Mysteerioon?

Mysteerio on rento ja joustava ohjelmistotalo, jossa keskitytään laadukkaiden ratkaisujen tuottamiseen, reiluun toimintatapaan ja jatkuvaan kehittymiseen.

Avoimet työpaikat

Miksi meille?

Oppiminen ja kehittäminen

Kannustamme osaamisen jatkuvaan kehittämiseen, sillä osaamisen laajentuessa myös asiakasprojektimme monipuolistuvat entisestään. Haluamme tarjota työnantajana haasteita ja jatkuvaa oppimista. Meillä luotetaan tekijöihimme ja pääset vaikuttamaan asiakastyön lisäksi liiketoimintamme kehittämiseen.

Tolkun hommia

Tavoitteenamme on tuottaa mahdollisimman järkeviä ja laadukkaita ratkaisuja asiakkaillemme. Tarjoamme paikan laatuorientoituneelle osaajalle, jolle työn merkityksellisyys on tärkeässä arvossa. Haluamme myös, että sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työsi sisältöön.

Rentous

Mysteerio tarjoaa joustavat työtavat rennossa, avoimessa ja välittömässä ilmapiirissä. Meillä vallitsee matala hierarkia ilman niskaan huohottamista. Viihdymme yhdessä myös työajan ulkopuolella!

Reiluus

Avoin ilmapiirimme mahdollistaa hyvän palautekulttuurin. Meillä palautetta saa ja pitää antaa, koska uskomme reiluuteen ja laadusta tinkimättömään jälkeen. Meillä korostuu palo kehittää firmaa sekä kehittyä työnantajana ja haluamme rakentaa henkilöstömme näköisen tulevaisuuden.

Töihin Mysteerioon?

Emme halua täydellistä CV:tä vaan haluamme ensisijaisesti tavata! Ota yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai ohessa olevalla hakemuslomakkeella.

Sähköposti

rekry@mysteerio.fi

Puhelin

  • Henri Nyström +358 50 301 3940

Hakemus

Kun lähetät hakemuksen ja toivot yhteydenottoa, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.