Ura»Avoimet työpaikat»

Ohjelmistokehittäjä

Kaipaatko uusia haasteita ohjelmistokehittäjänä? Jos työkokemusta Reactin, Vuen tai Noden parissa on kertynyt jo useamman vuoden verran, tämä voisi olla seuraava askel urallasi!

Ohjelmistokehittäjä
Sijainti
Pasila, Helsinki
Työn tyyppi
Kokoaikainen
Palkka:
Neuvoteltavissa
Vaaditut taidot
JavaScript
React
AWS

Etsimme kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen ohjelmistokehittäjiä. Työtä tehdään pääasiassa JavaScript-maailmassa, ja sinun tulisi masteroida joko React.js, Vue.js tai Node.js, tai ehkä jopa useampi näistä teknologioista. AWS-osaaminen on plussaa, eikä PHP-, Drupal- tai WordPress-osaamisesta ole myöskään haittaa.

Mysteeriolla työsi sisältää pääasiassa asiakasprojekteissa työskentelyä konsulttina/asiantuntijana, joten vaihtelua työn sisältöön tulee varmasti. Työporukka on mukavan tiivis, noin 10 hengen yhteisö, jonka kanssa pääsee sparrailemaan ongelmien tullessa, vaikka pääosin saatkin tehdä työsi itsenäisesti. Etätöitä saa tehdä joustavasti, mutta toisinaan on tarvetta käydä joko Mysteerion toimistolla Pasilassa, tai asiakkaiden toimistoilla. Jos haluat kehittyä jatkuvasti ja tehdä työsi viimeisimmillä teknologioilla, Mysteerio voi olla sinun paikkasi.

Tarjoamme

Työn vaatimukset

Etsimämme henkilö on / Työntekijänä olet

Töihin Mysteerioon?

Emme halua täydellistä CV:tä vaan haluamme ensisijaisesti tavata! Ota yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai ohessa olevalla hakemuslomakkeella.

Sähköposti

rekry@mysteerio.fi

Puhelin

  • Henri Nyström +358 50 301 3940

Hakemus

Kun lähetät hakemuksen ja toivot yhteydenottoa, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.