WordPress

Wordpress on yksi maailman käytetyimmistä avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmistä. Sillä voidaan luoda moderneja verkkopalveluita, joiden sisältöjä voidaan hallinnoida selainpohjaisen käyttöliittymän avulla.

 

Wordpress -sivusto voidaan räätälöidä tarpeen mukaisesti. Julkaisujärjestelmän ulkoasu on täysin mukautettavissa. Erilaisten lisäosien avulla Wordpressiin saa tuotua tarvittavat ominaisuudet erilaisten sisältöjen ja käyttöliittymien avuksi.

 

Wordpress on hakukoneoptimoitu ja eri lisäosilla optimointi voidaan hoitaa nopeasti ja helposti.  Hyvin hakukoneoptimoitu verkkosivusto kasvattaa kävijämääriä palvelussa.

 

Wordpress tukee responsiivisuutta ja kaikki tarvittavat räätälöinnit saadaan tukemaan sitä. Responsiivisuus on oletusarvoista nykypäivän verkkopalveluissa.

 

Wordpress on suorituskykyinen julkaisujärjestelmä. Suorituskyvyllä saadaan aikaiseksi parempia hakukonepisteytyksiä.

 

Julkaisujärjestelmää on mahdollista päivittää mobiilisti. Kun tietokone ei ole lähettyvillä ja sivustolle on tehtävä muutoksia, on hyvä että muutokset on mahdollista tehdä myös mobiilikäyttöliittymällä helposti ja tehokkaasti.

 

Hyvin tehty ja ylläpidetty Wordpress järjestelmä on tietoturvallinen. Tietoturvapäivitysten tärkeyttä ei voi ikinä korostaa liikaa.

 

Wordpressin mediahallintatyökalut mahdollistavat kuvien erikokoisten versioiden käyttämisen sivulla. Mediahallinta työkaluilla ylläpidät niin kuvia, videoita kuin äänitiedostojakin helposti.

 

Saavutettavuus on nykypäivänä tärkeässä asemassa verkkopalveluissa. Wordpressistä löytyy tarvittavat toiminnallisuudet saavutettavuuden osalta.

 

Wordpressin räätälöinti - teemat sekä lisäosat ammattitaidolla ja asiakaslähtöisesti.