Palvelut»

Ohjelmistokehitys

Toteutamme moderneja ja laadukkaita ratkaisuja asiakkaillemme. Pyrimme toteuttamaan asiakastarvetta parhaiten vastaavan ratkaisun, ilman tarpeettomia kompromisseja. Rakennamme täysin räätälöityjä ratkaisuja, verkkopalveluita tai jatkokehitämme olemassa olevia järjestelmiä, esim. toiminnanohjausjärjestelmiä.

Uskomme jatkuvaan kehittämiseen, eikä mikään järjestelmä ole valmis kestämään aikaa loputtomasti. Tekemistämme ohjaa kuitenkin asiakastarve, eikä laskutus ja tekeminen pelkästään tekemisen ilosta. Asiakas on aina tiivistii mukana hankkeissamme.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää

Laadukasta ja modernia ohjelmistokehitystä

Verkkopalvelut ja -sovellukset

Toteutamme laajoja verkkopalvelu- ja verkkosovellustoteutuksia. Riippuen tarpeestasi, valitsemme sopivat teknologiat ja alustat, käytettävyyttä unohtamatta. Meille headless-ratkaisut ovat tuttuja.

Räätälöidyt ratkaisut

Meiltä saat myös täysin tarpeeseesi räätälöidyt sovellukset. Suunnittelemme ja toteutamme ratkaisun juuri teidän tarpeeseenne.

Jatkokehitys

Otamme myös jo olemassa olevien ratkaisujen jatkokehityksen hoitaaksemme.

Referenssit

Suomen AM-Markkinointi

Suomen AM-Markkinointi

Tapetit.fi

Rajoitteista eroon uudistuksella

Uudistusprojekti vanhan Drupal-pohjaisen verkkokaupan modernisoimiseksi WordPressin ja WooCommercein avulla. Uudistuksella pyrittiin helpottamaan ylläpitoa, parantamaan käyttäjäkokemusta ja lisäämään verkkokaupan käyttöastetta.

Tutustu asiakastarinaan »