Referenssit | Mysteerio Oy

Referenssit

Cetus

Suomen suurimman uimaseuran - Cetuksen verkkosivusto uudistettiin palvelemaan paremmin seuran viestintätarpeita.

LUE LISÄÄ

Saunoo.fi

Saunoo.fi sovellus helpottaa saunavuorojen sekä taloyhtiön pesutupien ja muiden yleisien tilojen varauksien hallintaa ja laskutusta.

LUE LISÄÄ

Profium

Mysteerio toteutti Profiumin sivustouudistuksen. Uusi sivusto on huomattavasti selkeämpi, käytettävämpi ja helpompi ylläpitää kuin edeltäjänsä.

LUE LISÄÄ

RAINMAKER

Mysteerio on tehnyt Rainmakerille verkkosivujen jatkokehitystä. Olemassa oleville sivuille on tehty lisää toimintoja ja ominaisuuksia asiakkaan tarpeiden mukaan.

LUE LISÄÄ

Suomen musiikintekijät ry

Mysteerio uudisti Suomen Musiikintekijöiden portaalin vuonna 2018. Mysteerio vastasi käyttöliittymä- ja käytettävyys suunnittelusta, kehityksestä, että sisällön migraatiosta kokonaisuudessaan.

LUE LISÄÄ

JUSTIN GROUP OY

Mysteerio toteutti Justin.fi sivustouudistuksen keväällä 2019. Asiakas pidettiin tiivisti mukana koko toteutuksen ajan ja uusi sivusto saatiin julkaistua ajoissa tiukasta deadlinestä huolimatta

LUE LISÄÄ

MeTrade

Mysteerio toteutti sisustustuotteita myyvälle Metradelle verkkokaupan, joka vauhdittaa ja helpottaa jälleenmyyjien tekemien tilauksien käsittelyä.

LUE LISÄÄ

Tiedonjyvä

Mysteerio rakensi Vermanille uudistetun Intranetin yhdessä Asiakkaan avainhenkilöiden kanssa. Vermanin uudistettu tiedonjyvä tukee yrityksen kulttuurin kehitystä ja tiedonjakoa.

LUE LISÄÄ

Tilaussovellus

Mysteerio rakensi Vermanille tilaussovelluksen, jota kentän myyjät käyttävät mobiililaitteilla, tableteilla ja tietokoneilla tuotetilausten tekemiseen.

LUE LISÄÄ

OmaPäihdelinkki

Mysteerio otti A-Klinikkasäätiön tuottaman OmaPäihdelinkki- palvelun jatkokehityksen haltuun. Palvelua muokattiin vastaamaan paremmin käyttäjätarpeita.

LUE LISÄÄ

Verkkouutiset

Uudistimme uutisportaalin vastaamaan nykypäivän vaatimuksia niin mobiilikäytön kuin suurien kävijämäärien osalta. Kytkimme Verkkouutiset Google Analyticsin datan taustajärjestelmään ja integroimme järjestelmään useita mainospalveluita.

LUE LISÄÄ